top of page

UUTUUDET

AMAZONAS (3D-mallit)

AMAZONAS-akustiikkateos (594x594x40)mm luo tilaan rehevän eksoottista sademetsän tunnelmaa. Kuvioaiheena on näyttävä huonekasvinakin tuttu peikonlehti (Monstera), joka kotiseudullaan Keski- ja Etelä-Amerikassa saattaa kasvaa jopa kymmeniä metrejä korkeaksi puuksi. Teos sopii sisustukseen yksittäisinä tauluina, eri muotoisina kollaaseina tai kokonaisena seinäpintana. Perusväritys luodaan kolmella eri värisävyllä, jolloin taulun syvyysvaikutelma korostuu. Taulun saa myös haluamissaan omissa väreissä, yksi/kaksivärisenä ja erikoismitoilla. Ota yhteyttä ja esitä toiveesi. 

Amazonas-teoksen hinta:  197€-214€/kpl (sis.alv).

ARTDECO (3D-mallit)

ORIENT-akustiikkateos (594x594x40)mm on vahvan geometrinen, 1200-luvulla erityisesti Keski-Aasian arkkitehtuurissa, kirjojen kuvituksessa ja kuvataiteessa suositusta koristelutyylistä inspiraationsa saanut teos. Cufic-taiteessa pinta jaetaan pieniin neliöihin kuin shakkilaudalla ja kullekin ruudulle valitaan tumma tai vaalea väri. Orient-teos toimii niin yksittäisenä työnä kuin taulusarjana. Sillä voidaan luoda myös suuria seinä- ja kattopintoja, joissa kuvio jatkuu kauniisti teoksesta toiseen. Taulun saa yksi- tai kaksivärisenä asiakkaan värisävyin ja halutussa koossa tuotannon asettamin rajoituksin.

 

Orient-teoksen hinta:  197€-214€/kpl (sis.alv).

ARTDECO-akustiikkateos (594x594x40)mm on uusi nykypäivään sovitettu tuulahdus viime vuosisadan Art Deco-tyylistä, jolle on ominaista puhtaat muodot ja virtaviivainen ulkoasu.  Teoksen geometrisesti tyylitelty ilme koristaa tilaa niin vaaka- kuin pystyaiheena. Kaksi värisävyä korostavat voimakkaasti teoksen kolmiulotteisuutta. Akustiikkateoksesta voi muodostaa erilaisia yhdistelmiä aina kokonaiseen seinä- tai kattopintaan saakka. Väri- ja kokovalinnat ovat tuotantoprosessin rajoissa vapaat.

 

ArtDeco-teoksen hinta:  197€-214€/kpl (sis.alv).

ORIENT (3D-mallit)

Architect designer Pyry Luminen
Konto akustiikka, akustolevyt, acoustic panels

Tiedustele toivomasi kokonaisuuden hintaa. Uutuudet saat vakiomalliston tapaan toiveväreissä ja halutussa koossa.  Värivalikoimana esim. kaikki Tikkurilan kartastojen värit. Koot tehtaan tuotannon mukaan.

  • Instagram
  • Facebook

Huom. tuotteen todellinen tarkka värisävy saattaa poiketa kuvassa esitetystä. Mahdollisimman oikea sävy löytyy Tikkurilan painetusta värikartasta. Konto-levy osin kuultaa maalin alta, joten lopullinen sävy ei ole etenkään vaaleimmissa sävyissä täsmälleen värikartan mukainen.

AKUSTIIKKA UUTUUDET

NORTH EAST DESIGN

bottom of page