Muotoilen akustisia sisustustuotteita, joilla suunnittelen äänimaailmaa parantavia ratkaisuja yhteistyössä Konto Oy:n kanssa yrityksen patentoimalla pintaturpeesta valmistetulla homogeenisella ääntä vaimentavalla levyllä. Luonnonmukaisella, 100% suomalaisella tuotteella, voidaan toteuttaa terveellisiä ja monimuotoisia yksityisiä tai julkisia tiloja, joissa saavutetaan haastavatkin akustiset vaatimukset. Samalla luodaan esteettisesti ja aistivaraisesti viihtyisää oleskelu- ja työympäristöä.  

FUJI-akustotaulu (120x240cm) on kontolevyistä kehitetty, tehokkaasti korkeita ja keskialueen taajuksia vaimentava malli, joka sopii hillityn estetiikkansa ansiosta luontevasti hyvin erilaisiin tiloihin. Teoksen saa neljässä eri vakiovärissä: harmaa, vihreä, ruskea ja sininen - asiakkaan toiveesta myös muissa väreissä.

Suunnittelen sinulle tai yrityksellesi juuri omaan tilaasi sopivan akustotaideteoksen tai akustisen kokonaisuuden. Voit valita mieleisesi akustiikkateoksen myös mallistosta. Muutoksia voidaan toteuttaa toiveiden mukaan valmistusprosessin asettamissa rajoissa. 

Akustotaiteesta, Konto Oy:n tuotteista ja turpeesta akustisena materiaalina saat lisätietoa oheisista linkeistä.

logo-footer.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

AKUSTIIKKA architect 

NORTH EAST DESIGN