top of page

Muotoilen akustisia sisustustuotteita, joilla suunnittelen äänimaailmaa parantavia ratkaisuja yhteistyössä Konto Oy:n kanssa yrityksen patentoimalla pintaturpeesta valmistetulla, homogeenisella ääntä vaimentavalla levyllä. Luonnonmukaisella, 100% suomalaisella tuotteella, voidaan toteuttaa terveellisiä ja monimuotoisia yksityisiä tai julkisia tiloja, joissa saavutetaan haastavatkin akustiset vaatimukset. Samalla luodaan esteettisesti ja aistivaraisesti viihtyisää oleskelu- ja työympäristöä.  

FUJI-akustiikkateos (240x120x8)cm on kontolevyistä kehitetty, tehokkaasti korkeita ja keskialueen taajuksia vaimentava malli, joka sopii hillityn estetiikkansa ansiosta luontevasti hyvin erilaisiin tiloihin. Teoksen saa viidessä eri sävyssä: harmaa, sininen, ruskea, vihreä ja keltainen - asiakkaan toiveesta myös muissa väreissä ja mitoissa.

GINKGO-akustiikkateos (60x60x4)cm tuo luonnon sisälle niin yksityiseen kuin julkiseen tilaan. Ginkgo- eli neidonhiuspuun lehden ainutlaatuinen muoto on säilynyt samanlaisena kymmeniä miljoonia vuosia. Puu on tyypillisesti koristanut temppelien ja luostarien puutarhoja Aasiassa. Ginkgo-teokset luovat ikiaikaista harmonista tunnelmaa rauhoittaen samalla myös tilan äänimaailmaa. Teos sopii sisustukseen yksittäisinä tauluina tai kollaasina. Ginkgon värit määritellään asiakkaan toiveiden tai valmismallien mukaan. Vakiokoosta poikkeavat mitat ovat myös mahdollisia. Mallivärit ovat: musta, mustavalkoinen, terrakotta, vihreä, sinertävä, kellertävä ja ruskea.

RAITA-akustiikkateos (80x80x4)cm tuo tilaan pehmeän harmonista rytmiä. Kolmiulotteisuutta korostavat sävykkäät lamellit elävöittävät sisustusta levollisena vaaka-, voimallisena pysty- tai leikillisenä ruutuaiheena. Teoksella voi kauniisti viimeistellä kokonaisen seinän tai katon, rakentaa kalustuksen viimeistelevän sängynpäädyn tai esim. koristella tilanjakajaseinäkkeen kotona, kahvilassa tai toimistossa. Teoksen 1-3 väriä määritellään asiakkaan toiveiden tai esimerkkimallien mukaan. Vakiokoosta poikkeavat mitat ovat myös mahdollisia.

SOINTU-akustiikkateos (100x50x4)cm on itsenäinen taulu  tai osa suurempaa kokonaisuutta, jossa polveilevan elävä upotuskuviointi jatkuu yhtenäisenä teoksesta toiseen. Sointu-paneelin vakiosävyt ovat: luonnonvalkean parina korkki, sammal, terrakotta tai grafiitinmusta. Grafiitinmustaan yhdistettynä saa myös vaaleanharmaan. Asiakas voi tilata halutessaan myös muita värejä ja kokoja.

ORNAMENT-akustiikkateos (60x60x4)cm sopii sisustukseen yksittäisenä tauluna tai paneeliryhmänä. Sillä voidaan myös kattaa kokonainen seinä tai katto. Elementillä on kaksi limitystapaa: votsi ja 1/2-juoksu, joilla voidaan luoda toisistaan poikkeavat struktuurit. Elementti on leikattava, joten koko pinnan kattaminen onnistuu viimeistellysti ja helposti. Yksivärisen, monen käyttötavan elementin saa väreissä: grafiitinmusta, valkoinen, terrakotta ja korkki. Myös erityisvalinnat ovat mahdollisia.

AMBIENT-akustiikkateos (50x50x5)cm on älykäs paneeli, jolla syntyy teoksesta toiseen jatkuvaa näyttävää kuviopintaa liittämällä samaa elementtimallia toisiinsa neljässä eri asennossa.  Paneeli koostuu 20mm vahvasta pohjalevystä ja 30mm paksuisesta hilamaisesta pintalevystä. Vakioelementti on yksivärinen: valkoinen, grafiitinmusta, kahvinharmaa, korkki tai terrakotta. Kaksivärisenä vakioväritys on mustavalkoinen (musta pinnassa). Tilauksesta myös muita paksuuksia, värejä ja väriyhdistelmiä.

 

myphotosign_180316_b.png

GINKGO (3D-mallit)

HINNAT alk. (sis.alv)    

FUJI  1972€ 

GINKGO  197€

RAITA  410€

SOINTU  308€

ORNAMENT  197€

AMBIENT  156€

FUJI (3D-mallit)

Suunnittelen tilaasi yksittäisen akustotaideteoksen tai suuremman akustisen kokonaisuuden. Teoksia voit valita valmismallistoista, toivoa mitta- ja värimuutoksia tai voin suunnitella tilaasi myös täysin uniikin teoksen.

 

Tilaa verkkokaupasta tai tiedustele : 

Tilaa malleja myös KONTO-verkkokaupassa:

Konto akustiikka, akustolevyt, acoustic panels

RAITA (3D-mallit)

SOINTU (3D-mallit)

ORNAMENT (3D-mallit)

AMBIENT (3D-mallit)

  • Instagram
  • Facebook

Huom. tuotteen todellinen tarkka värisävy saattaa poiketa kuvassa esitetystä. Mahdollisimman oikea sävy löytyy Tikkurilan painetusta värikartasta. Konto-levy osin kuultaa maalin alta, joten lopullinen sävy ei ole etenkään vaaleimmissa sävyissä täsmälleen värikartan mukainen.

AKUSTIIKKA architect 

NORTH EAST DESIGN

bottom of page